alies_met_koe.png

Over V-Instinct

V-Instinct is een eenmanszaak opgericht door Alies Westerveen.  V-Instinct heeft als doel het bevorderen van dierenwelzijn  door als partner mee te werken in projecten en vraagstukken betreffende dit onderwerp.

Alies is na haar studie procestechnologie aan de Universiteit Twente (Ir.)  10 jaar werkzaam geweest in de levensmiddelenindustrie bij Hero Nederland B.V. en Suiker Unie.

Na een jaar als applicatiebeheerder werkzaam te zijn geweest bij Hero B.V. heeft ze bij Suiker Unie als procestechnoloog in de suikerfabriek en als productmanager op de commerciële afdeling gewerkt.  Als procestechnoloog heeft ze een bijdrage geleverd aan het optimaliseren van het suikerproductieproces en was ze verantwoordelijk voor het opzetten en aansturen van de eerste biologische suikercampagne in Nederland.
Als productmanager was ze als intermediair tussen klant en productie verantwoordelijk  voor o.a. marketingstrategieën,  productvernieuwingen, productkwaliteit en communicatie.

In 2007 heeft ze ervoor gekozen om te starten met de HBO studie Veterinaire Natuurgeneeskunde bij Silverlinde Breda.  Hier heeft ze kennis en ervaring opgedaan in het holistisch kijken naar dieren.  Eind 2011 heeft ze de studie afgerond en in 2012 heeft ze V-Instinct opgericht.  Op dit moment is ze bezig met de opleidingen van Learning Animals om zich verder te verdiepen in dierethiek en  human- non human relationship dynamics.

Design & realisatie door Decoda © 2011